Ενοικίαση Εξοπλισμόύ

Ενοικίαση GPS/GNSS, Ενοικίαση Γεωδαιτικού σταθμού, Ενοικίαση Laser Scanner, Ενοικίαση Περιβαλ/κού εξοπλισμού κ.α.

Θέλετε να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα; Είστε νέος μηχανικός και δεν διαθέτετε εξοπλισμό; Ή μήπως ο εξοπλισμός που διαθέτετε είναι αρκετά παλιός ώστε να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας;

Στη METRICA δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, τις μεγαλύτερες απαιτήσεις στο πεδίο, τις διαφορετικές εφαρμογές που καλείστε να ολοκληρώσετε, σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

"Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε, μεταμορφωθείτε σε έναν σύγχρονο επαγγελματία.

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών ενοικίασης."

Ανανεωμένος «στόλος» δεκτών GNSS (Full GNSS): Κάθε επαγγελματίας επιλέγει τον δέκτη που επιθυμεί και εργάζεται με τεχνολογικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό, όποτε το επιθυμεί επιλέγοντας την ημερήσια, εβδομαδιαία ή προνομιακή χρέωση, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας του.

Ευρεία γκάμα τοπογραφικού εξοπλισμού: Είτε πρόκειται για απλό γεωδαιτικό σταθμό ή για MultiStation όπως ο MS50 με δυνατότητα 3D σάρωσης, 3D laser scanner ή Drone για εναέρια χαρτογράφηση, η επιλογή είναι δική σας. Οποτεδήποτε το αποφασίσετε μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε.

Ευέλικτα πακέτα χρέωσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας: Δεν έχουν όλοι οι επαγγελματίες τις ίδιες ανάγκες. Η ημερήσια χρέωση εξυπηρετεί αλλά όχι πάντα. Στη METRICA, δημιουργήσαμε διαφορετικά πακέτα χρέωσης για να καλύψουμε τις διαφορετικές περιπτώσεις εργασίας, σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας: Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενοικίασης και να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές που έχουμε διαμορφώσει για τους επαγγελματίες της επαρχίας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Εγγύηση ποιότητας, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης σας προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε σε κάθε εφαρμογή με συνέπεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξελιγμένη μεθοδολογία.

Στην METRICA ΑΕ διαθέτουμε προς ενοικίαση μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού ώστε κάθε επαγγελματίας να είναι σε θέση να καλύψει κάθε τύπου εφαρμογή, από μια απλή τοπογραφική εργασία έως σύνθετες μετρήσεις στη βιομηχανία και το περιβάλλον. Με κάθε τύπο εξοπλισμού έχετε δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση των οργάνων, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και άριστη τεχνική υποστήριξη. Διαθέσιμες θα βρείτε και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως επεξεργασία δεδομένων, υπηρεσίες λογισμικού κ.λ.π.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο του βασικού εξοπλισμού προς ενοικίαση! Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη εξοπλισμού εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 15 440.